Вебінар "Особистий професійний блог вчителя: дизайн, контент, просування"

5 травня соціальний педагог Осадча Л.М. брала участь в онлайн вебінарі на платформі «На Урок» "Особистий професійний блог вчителя: дизайн, контент, просування"

За допомогою професійного блогу педагог має можливість оперативно розмістити в мережі актуальну інформацію про свою діяльність та заклад, в якому працює, розповсюджувати відомості про власні посібники чи буклети, обмінюватись креативними ідеями та методичними розробками з колегами, організовувати освітній процес дистанційно. На якому хостингу краще розмістити свій блог: платному чи безкоштовному? Про що писати, щоб це було цікаво колегам та учням? Відповіді на всі ці та багато інших запитань ви дізнаєтесь під час перегляду вебінару.

Лектор вебінару - Бойко Наталія, вихователь-методист Комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №133» Криворізької міської ради.

Мета: Розглянути можливості для створення та адміністрування професійного блогу педагога, його використання в освітньому процесі та в якості платформи для презентації власного педагогічного досвіду.
Зміст: 

1. Види професійних блогів. 

2. Домен та хостинг: як обрати? 

3. Вибір CMS. 

4. Налаштування шаблону блогу. 

5. Наповнення контентом. 

6. Пошукова оптимізація та просування блогу.