5 травня - Всеукраїнський день добрих справ

5 травня у всьому світі відбувся Щедрий Вівторок NOW – день добра та допомоги. Цього року це ще й глобальна ініціатива єднання у боротьбі проти COVID-19.

Організація СОС Дитячі Містечка Україна долучається до Всеукраїнського дня добрих справ і приготувала 3 добрі ініціативи, до яких запрошує долучитись кожного:
Безкоштовні онлайн консультації для усіх бажаючих одиноких мам від психологів та соціальних педагогів організації.
Для того, щоб зареєструватись на консультацію:
1) перейдіть за посиланням: https://sos-ukraine2.reservio.com/
2) оберіть консультації для одиноких мам в рамках Щедрого вівторка 5 травня 2020 року
3) оберіть спеціаліста, зручний час та заповніть реєстраційну форму
• Флешмоб поодинці_разом – під цим хештегом запрошують ділитись в себе на Facebook сторінках власними історіями допомоги та взаємопідтримки. Історіями про те, чому важливо, щоб поруч були люди, які готові підставити своє дружнє плече у непрості часи.
• Марафон збору коштів для родин у кризі, якими опікується організація в Київській та Луганській областях. Серед них – родини літніх опікунів і багатодітні сім’ї (від 3 до 7 дітей); родини з дітьми з інвалідністю та родини, де батьки/опікуни відправлені у відпустку без збереження заробітної плати у зв’язку з карантином. Усі вони наразі особливо потребують дружнього плеча!
Допомогти родинам у скруті можна вже зараз: внеском через сайт https://sos-ukraine.org/covid-19/ або за допомогою СМС з будь-яким словом на номер 88070 (вартість 10 грн).
Приєднуйтесь до творення добрих справ:)
Усі деталі Ви знайдете на фб сторінці організації: https://www.facebook.com/sos.cv.ua/

Сьогодні найкращий день для того, щоб зробити добру справу, допомогти тим, хто цього потребує 😊