Профілактична бесіда інспекторів поліції із старшокласниками з метою запобігання поширенню нової субкультури "Редан".

 Другого та третього березня до Софіївсько-Борщагівського ліцею завітали інспектори патрульної поліції Київщини Світлана Бульвін та ювенальної превенції Артем Ткаченко.

Інспектори застерегли дітей від загроз в соціальних мережах, зі школярами 8-х, 10-11 класів спілкувались про інтернет - спільноти, що пропагують насильство. Соціально-психологічна служба ліцею запросила інспекторів поліції, бо безпека та захист дітей є пріоритетним завданням закладу освіти. Адже саме діти - майбутнє України.

Поліцейські розповіли старшокласникам про новий рух, що стрімко поширюється серед молоді та застерегли від участі в ньому.
Інспектори поліції роз’яснили учням про небезпеку, яку несуть популярні молодіжні рухи, зокрема "Редан", та застерегли підлітків від необдуманих вчинків. Штучне поширення такої субкультури – це спроба російських пропагандистів провести чергову інформаційно-психологічну операцію та втягнути підлітків у протиправну діяльність.Фахівці наголосили, що сьогодні вкрай необхідно бути обачними в інтернеті та за жодних обставин не вступати в переписки з незнайомцями.

Поліцейські Київщини вживають необхідні заходи для попередження сутичок між молоддю та надалі проводитимуть профілактичну роботу.
На сайті виставлені поради для батьків щодо контролю свої дітей, їх уподобань у соцмережах.

Звертаємось до батьків та закликаємо проводити більше часу із дітьми, звертати увагу на їхню поведінку, коло спілкування та способи проведення дозвілля.