Корисне для вчителів

Безкоштовні вебінари від фіналістів
Global Teacher Prize Ukraine

Вчителі — супергерої! Тепер цю просту істину розуміють як діти, так і батьки. Тож ми вирішили, що вже настав час поділитися своїми суперсилами одне з одним. Протягом наступних трьох тижнів фіналісти премії Global Teacher Prize Ukraine всіх років поділяться власними лайфхаками з викладання, самоосвіти та навіть росту від вчителя школи до агента змін. У суботу 11 квітня на вас чекає перший марафон «Освіта — ключ до змін». Участь у всіх вебінарах безкоштовна, а за потреби вчителі можуть отримати сертифікат.
Олександр Чучаєв — «Премія Global Teacher Prize Ukraine: як вирости з учителя однієї школи до рушія освітніх змін цілої країни»
О 12:00 розпочнемо з виступу Олександра Чучаєва про те, як премія Global Teacher Prize Ukraine допомагає звичайним учителям вирости до агентів освітніх змін цілої країни.
Олександр Чучаєв — фіналіст національної премії Global Teacher Prize Ukraine 2017, голова ГО «НОВІ», учитель історії, директор Благовіщенського НВК № 2 «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів — заклад дошкільної освіти «Дивоцвіт» Благовіщенської районної ради Кіровоградської області.

Пан Олександр розкаже:
  • про зміну парадигми впливу на вчительську громаду країни;
  • про необхідність об’єднання під одним началом найбільш проактивної спільноти вчителів;
  • про команду «НОВІ» як результат першого сезону премії та досягнення в межах країни;
  • як поєднати методики і привнести в урок WOW-ефект.

Ознайомитися з цим та іншими вебінарами можна по силці: https://osvitoria.media/experience/korysne-dlya-vchyteliv-bezkoshtovni-vebinary-vid-finalistiv-global-teacher-prize-ukraine/