Дітям про Великдень.

Великдень – визначне свято та давня культурна традиція, про яку треба розповідати дітям змалечку. 

Великодні мультфільми для дітей. Як розказати дитині про ВеликденьЯк? Учні найкраще сприймають інформацію візуально – яскраві образи одразу звертають на себе увагу та краще запам’ятовуються. Саме тому розповідь про Великдень варто доповнити цим цікавим та змістовним відео. 

Великдень очима дітей

Великдень – одне з найочікуваніших дітьми свят, адже саме у цей день вони нарешті зможуть поласувати такими унікальними смаколиками як паски та крашанки. Крім того, дітям неабияк подобається процес підготовки до свята. Але детального розуміння свята у першокласників ще немає, тому розповідь про Пасху від учителя є дуже важливою. Завдяки цьому діти дізнаються про давні традиції нашого народу і зрозуміють, яке велике значення має свято Великодня.
Це тематичне завдання сприятиме узагальненню знань учнів та учениць початкової школи про Великдень. Дитині пропонується виконати тестові завдання на великодню тематику. Працюючи над завданням, дитина розширюватиме уявлення про історію, традиції та звичаї свята, розвиватиме логічне й аналітичне мислення, кмітливість.


А зараз казка про Писанку