Вебінар «Форми та методи подання матеріалу в умовах дистанційного навчання».

8 квітня соціальний педагог Осадча Л.М. взяла участь у вебінарі «Форми та методи подання матеріалу в умовах дистанційного навчання».

Спікерка - Шпильова Вікторія Володимирівна, учителька хімії Спеціалізованої школи №196, учителька вищої категорії, педагогічне звання «Старший учитель». Вона надати практичні поради зі створення різнотематичних завдань, які умовно можна поділити на основні, що мають дедлайни, та завдання за вибором, для створення індивідуальної траєкторії навчання.

Учасники вебінару під час зустрічі розглядали такі питання:
1) доцільність навантаження учнів завданнями та інформацією; 
2) створення різнотематичних завдань; 
3) огляд-характеристика онлайн-ресурсів для створення різних типів завдань.

Учасники досягли таких результатів:
1) уміння створювати й збирати завдання в режимі онлайн, перевіряти виконання завдань; 
2) уміння добирати сервіси відповідно до виду завдань; 
3) здатність надавати зворотний зв’язок учасникам освітнього процесу у режимі реального часу.

Учасники під час онлайн-зустрічі ознайомилися із здатністю орієнтуватися в інформаційному просторі, як отримувати інформацію та оперувати нею відповідно до власних потреб і вимог сучасного високотехнологічного інформаційного суспільства; здатністю самостійно навчатися та розвивати особистісний потенціал; здатністю використовувати сучасні інформаційні технології для ефективної комунікативної взаємодії з учасниками освітнього процесу, володінням сучасними інформаційними та web-технологіями; здатністю знаходити інноваційні підходи до вирішення професійних завдань в сучасному освітньому середовищі; вмінням застосовувати набуті знання у фаховій діяльності;  знанням і розумінням специфіки надання зворотного зв’язку учасникам освітнього процесу у режимі реального часу...