Тренінг на тему «Прокачай свою мрію»

 Громадська організація «Національна дитяча рада» за сприяння Київської обласної державної адміністрації, департаменту освіти і науки 20 грудня 2021 року провели тренінги для двох вікових груп 5-7 та 8-11 класів по 35 у кожній групі в Софіївсько-Борщагівському НВК. 

Тренінги проводилися в онлайн-режимі з 12.00 до 13.35 сертифікованими тренерами громадської органзації «Національна дитяча рада» Оленою Чернишовою та Дариною Чай. Тренінг на тему  «Прокачай свою мрію». Під час  тренінгу учні вчилися ставити перед собою мету і знаходити способи її досягнення.

Мета даного тренінгу: вчити учнів планувати, продумувати власне життя, позитивно мислити, створювати власну формулу мрії, вірити у себе. Розвивати креативність, прагнення до саморозвитку, самовдосконалення, комунікативні функції, уяву, зв’язне мовлення, позитивну Я-концепцію.

Тренінг розділений на 5 блоків, об'єднаних в цикл управління собою,

 в яких ви зможете навчитися:

1. Натхненню.

Усвідомити власну місію, сформулювати бачення себе в теперішньому з проекцією на майбутнє. Освоїти мистецтво цілепокладання, аналізу та управління ресурсом власних можливостей.

2. Впровадженню.

Відточити знання правил і законів управління собою в часі і своїм часом. Розставити пріоритети в своєму житті і роботі. Зрозуміти, що може допомагати і заважати планування та виконання власних планів.

3. Інтегрувати цінності і прихильність.

Зрозуміти чому не щастить у житті, які звички заважають успіху. Як поміняти стиль мислення, використовуючи філософію переможця. Як усвідомити відповідальність за власне життя, щоб не бути рабом сучасного світу. Як мислити позитивно.

4. Завершенню і успіху.

Як необхідно аналізувати свої помилки, на чому слід розставляти акценти. Які цикли необхідно повторити для досягнення своїх цілей і виконання планів. Як бути успішною людиною і управляти своїми мріями.

5. Коуч-позиції.

Як одночасно бути учнем і вчителем. Які інструменти можуть допомогти для більш глибокого усвідомлення себе і підвищення ефективності управління собою. Які використовувати системи мотивації для розвитку власної успішності.

Під час заходу учасники Ділилися своїми мріями, які трансформували у стратегію життя; вчилися візуалізувати свої бажання, планувати успішне майбутнє.
«Перетворіть мрію на ціль та прямуйте до неї!» – побажали учасникам ведучі тренінгу.