Поради батькам, як зайняти дітей під час карантину


Як провести вільний час  з батьками.

Навряд чи хто-небудь хоче цілими днями сидіти вдома і нічого не робити. Іноді бувають такі моменти, коли просто не знаєш чим зайнятися у вільний час.
Урізноманітнити свій вільний час можна по-різному, але для цього потрібні певні зусилля. На відміну від перегляду телевізора або простого розслаблення, активний відпочинок повинен бути продуманий заздалегідь. 
Я пропоную способи розваги, як вдома, так і на вулиці. У деяких варіантах Ви зможете весело провести час з друзями. І так приступимо.

Поради як весело провести вільний час:

      1. Створи свій власний сад. Створивши свій особистий сад, ти будеш щодня приділяти йому як мінімум 30 хвилин часу, що вже дає користь прожитому дню. Так само є інші плюси: догляд, турбота і, врешті-решт, радість, коли твоя улюблена рослина рзквітає.
      2. Займіться вивченням нової мови - спробуйте вивчити нову мову. Оволодіння будь-якою нерідною мовою дуже стимулює і приносить масу задоволення.
      3. Звільни полиці. У кожного в домі є не потрібні книжки і журнали, які весь час заважають або займають багато місця. Так чому б тобі не зібрати всі ці матеріали в мішки і не віднести до бібліотеки, коли закінчиться карантин.
      4. Вивчай зірки. Проведи ніч з користю, коли тобі не спиться! Коли вночі немає ні єдиної хмарки і видно зірки, пошукай в Інтернеті сузір'я і знайди кожне з них. Так само в Інтернеті ти зможеш знайти детальну інформацію про зірку, яка відрізняється від інших. Знайди джерело інформації і побудь одну ніч звіздарем!
      5. Знайди нові улюблені пісні. Зайди на сайт присвячений музиці та поповни список своїх улюблених виконавців!
      6. Малюйте. Коли не знаєш чим зайнятися вдома у вільний час, можна спробувати розвинути свої художні здібності. Візьміть олівці, фломастери, фарби і чистий альбом папери. Малюй те, що хочeш. Якщо в голову нічого не приходить, зайди на сайти з гарними малюнками і виберете якийсь один, який тобі сподобається найбільше і який буде легко намалювати.
      7. Створіть картину з картинок. Коли нема чим зайнятися вдома зберіть не потрібну купу журналів, візьміть ножиці, клей і величезний лист паперу. З журналів вирізайте цікаві картинки і фотографії і зробіть з них одну цілу картину зі змістом. Так само таким чином ви можете зробити оригінальний подарунок на день народження своїм друзям. Вирізайте смішні фотографії людей з журналів і замініть їх голови, головами ваших друзів. Чудовий подарунок!
      8. Займайся спортом. Кожен день, замість того щоб байдикувати у вільний час краще створити особисту програму фізичних вправ і займайся по ній щодня. Це дуже корисно і ти завжди будеш знати як провести вільний час, особливо коли не знаєш чим зайнятися. Вибери будь-який вид фізичної діяльності, який буде тебе захоплювати, та створи хорошу стимулюючу атмосферу. Це не тільки зміцнить твоє здоров'я, але і створить відчуття діяльності швидше, ніж сидіння на дивані. Вправляйся і за місяць ти помітиш зміни у своєму тілі і здоров'ї.
Іще способи провести разом час за посиланнями:

Правильно обране та змістовне заняття на вільний час повинне відновлювати сили та психічну енергію, а також сприяти вдосконаленню людини.