Профорієнтація для 11-Б класу.

 4 грудня до ОЗО «Софіївсько-Борщагівський ліцей» завітала старший викладач кафедри англійської мови Глуховська Наталія Анатоліївна,  яка провела для здобувачів освіти 11-Б класу профорієнтаційну роботу. Під час відвідування майбутнім абітурієнтам надається детальна інформація щодо умов вступу до державного університету інформаційно-комунікаційних технологій, напрямів підготовки та спеціальностей, ознайомлення з матеріально-технічною базою навчального закладу.

Старшокласникам викладач роз'яснила, що до певного напрямку підготовки та спеціальності необхідно підвищувати рівень іноземної мови та будуть надаватися індивідуальні консультації. У ході консультації визначаються шляхи отримання освіти за обраними напрямами підготовки та спеціальностями, терміни навчання, перспективи професійного зростання, затребуваність фахівців на ринку праці.

Двері університету відчинено випускникам шкіл та молоді для надання  допомоги у власному професійному виборі, професійному самовизначенні та формуванні орієнтирів на майбутнє. Старшокласники, які бажають вступити до цього закладу освіти, заповнювали анкети.