Правила дорожнього руху з Бульвін С.В.


Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

З 8 по 14 листопада в школі пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого було залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях, дорогах, у транспорті. 
Відповідно до тематики Тижня в закладі освіти пройшло ряд цікавих та інформативно-ігрових заходів, спрямованих на підвищення обізнаності та усвідомлення найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

    9 та 16 листопада до учнів початкової школи завітала старший інспектор патрульної поліції в Київській області Світлана В'ячеславівна Бульвін.

Інспектор поліції провела бесіду і ознайомила здобувачів освіти 1-4 класів з місцями безпечного переходу проїжджої частини дороги, із дорожніми знаками, закріпила і актуалізувала знання учнів про дорожній рух і правила безпечної поведінки на вулицях.
Діти зацікавлено слухали поради фахівця про правила безпечної поведінки на дорозі, а дехто з них, навіть, приміряли жилет інспектора і спробували відчути себе справжніми інспекторами дорожнього руху. 

Під час проведених заходів діти розгадували загадки, малювали дорожні знаки, грали в рольові ігри, переглядали мультиплікаційні й документальні відеофільми.

    Метою проведених заходів є розширення знань дітей про безпечну поведінку на дорогах, розвиток вмінь і навичок свідомо дотримуватися Правил дорожнього руху, виховання поваги до встановлених правил і бажання їх знати та виконувати.  Проведені заходи були цікавими, змістовними і сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.


    Інспектор поліції Світлана Бульвін подарувала книги по безпеці дорожнього руху класним керівникам класів та бібліотеці комплект посібників з Правил дорожнього руху .